Za učesnike iz Crne Gore

Studenti: aktivni učesnici 30 €, pasivni učesnici 25 €.

Doktori: 45 € (bez obzira na vid učečća).

Sve uplate izvršiti na žiro-račun Studentsko vijeće Medicinskog fakulteta: 530 – 29507 – 53 (sa naznakom: kotizacija za Kongres).

 

Za učesnike iz inostranstva

Studenti: aktivni učesnici 35 €, pasivni učesnici 30 €.

Doktori: 55 €  (bez obzira na vid učešća).

Način uplate možete naći ovdje.

 

Želite učestvovati? Popunite aplikacionu formu.

Stranica u izradi.

Poštovane kolege, Organizacioni odbor Vam nudi dvije vrste učešća na MIMS-u – možete učestvovati kao aktivni ili pasivni učesnik.

 

AKTIVNI UČESNICIPASIVNI UČESNICI
  Prisustvo plenarnim predavanjima
  Prisustvo radionicama
  Sertifikat o učešću
  Konferencijski materijal
  Socijalni program
Bodovanje za aktivno učešće Bodovanje za pasivno učešće
Rad se objavljuje u
knjizi apstrakata
/
Učešće u takmičenju
za najbolji rad
 /

  

Osiguranje

Organizacioni odbor ne preuzima odgovornost za slučaj pretrpljenih povreda, gubitka ili nastale štete za učesnike Kongresa.

 

Pravila za pisanje radova možete pronaći ovdje.

Cijene kotizacije možete pogledati ovdje.

Želite učestvovati na MIMS-u? Popunite prijavu.

 

Drage kolege,

Imam priliku da vas sa ponosom i zadovoljstvom pozovem na drugi Montenegrin International Medical Summit (MIMS 2021) koji će se održati u Podgorici od 14. do 17. oktobra 2021. godine. Trenutna pandemija nije razlog da prestanemo da radimo na svom znanju i konekcijama, već dodatni povod za to.

MIMS organizuju studenti pod pokroviteljstvom Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, kao središta akademskog obrazovanja u Crnoj Gori.

Jedinstvo i dobra saradnja važni su u cilju organizovanja što boljeg skupa za sve mlade doktore i studente medicine, farmacije i stomatologije. Iz ovog razloga težimo produžavanju i poboljšanju dosadašnje saradnje našeg UCG i drugih univerziteta u regionu, kao i formiranju novih sporazuma.

Sa velikim zadovoljstvom organizujemo drugi po redu kongres svjesni važnosti ovakvih događaja za studente. Vjerujemo da će ovaj skup biti vrijedno iskustvo za sve učesnike, te da će poslužiti unapređenju znanja, razmjene iskustava i ideja i stvaranju novih poznanstava. U sklopu kongresa svi učesnici biće u prilici da slušaju predavanja vodećih stručnjaka iz CG i regiona na razne teme, pri čemu će u svjetlu situacije koja zahvata cijeli svijet akcenat biti stavljen na razne aspekte Covid-19. Kongres će, naravno, sadržati plenarne sesije, oralne i poster prezentacije, kao i raznovrsne radionice. Sigurni smo da će ovo biti vrijedno iskustvo koje ćete svojim učešćem i prisustvom obogatiti i uljepšati.

Slogan za ovogodišnji MIMS 2021 jeste "Make every connection matter" jer smo usljed pandemije jasno uvidjeli koliko je važno biti i ostati povezan sa drugima.

Formu kongresa ćemo prilagoditi epidemiološkoj situaciji i mjerama u dogledno vrijeme, ali u nadi da ćemo se u oktobru sresti licem u lice u Podgorici.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik OO MIMS 2

Stefan Mikić